Каква е средната брутна заплата в дружествотоРаботните места в Български пощи

...
Каква е средната брутна заплата в дружествотоРаботните места в Български пощи
Коментари Харесай

Обявиха заплатата бруто в Пощите и търсят 1725 души

Каква е междинната брутна заплата в сдружението

Работните места в  " Български пощи " са 8414, като от тях са заети 6689, оповестява БГНЕС.

55 години е междинната възраст на работещите в „ Български пощи “. Към момента 478 чиновници, които са в пенсионна възраст, продължават да работят. До 2027 година техният брой ще се усили до 1127. Очаква се лек спад в интервала от 2027 до 2030 година, когато те ще намалеят до 858 души. 

Средната брутна заплата в края на първото полугодие на 2024 година за цялата конструкция на „ Български пощи “ е 1554,80 лева

За да се преодолее кадровият апетит и да си обезпечи обикновено действие на работата, сдружението разгласява разгласи за свободните позиции в разнообразни платформи и кариерни медии. Също по този начин чиновници се търсят и благодарение на Бюрото по труда. 

„ Български пощи “ имат годишна стажантска стратегия с възпитаници от 94 СУ „ Димитър Страшимиров “. Тази процедура дава опция за набиране в сдружението на младежи още в началния стадий на техния трудов път.

Сключен е Меморандум за съдействие сред „ Български пощи “ и Университета за национално и международно стопанство, даващ опция за присъединяване в разнообразни взаимни начинания и стратегии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР